fredag 14 augusti 2015

Skjutfönster glas

Stort utbud av skjutfönster i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Helt i steppat glas på insidan.


Upp till meter i höjd!

Funderar ni på att skaffa uterum, skjutdörrar, bygga hus med glaspartier eller kanske med en mysig vinterträdgård? Glas och stolpar Toggler;. I filtret nedan kan du välja om du endast till se alla skjutfönster till uterum eller alla våra isolerade skjutpartier. Skjutfönster Landskap Robust Vår och Höst 3-del. Vill du bara förlänga sommarsäsongen något kan du satsa på högkvalitativa 1- glas fönster.


Skjutdörrar i glas fullt vinterisolerade Made by Småland. Vi tillverkar och säljer inglasningar (skjutdörrar, skjutfönster och fasta partier) till uterum.

Levereras inom 2-veckor. Köp skjutfönster på Byggmax. Som standard ingår personsäkert 3- glas , handtag på insidan och dragkopp på utsidan.


Monark har som standard glas energi med personsäkerhetsglas som standard. Tack vare tätningsprofiler i gummi, tätar den effektivt i stängt läge. Vår och Höst Det är inte enbart under sommarmånaderna som det är härligt att kunna använda sitt uterum. Skapa en inglasad miljö där du kan njuta redan vid de. Har du många fönster längs en vägg, och vill kunna öppna flera av dem eller alla kan det vara snyggt och smidigt att ha skjutfönster som sitter ihop istället.


SysteHöjd: Bredd: Pris:. Se våra filmer och låt dig inspireras! Man kan säga att U-värdet delar in glaspartierna i. Skjutbara SEITZ fönster för husvagnar. Rutan är tillverkad i acryl. Vi har alla de vanligaste måtten för att kunna erbjuda utbytes fönstren till alla de.


Vårt egna system – Alutech, är ett komplett inglasningssystem som med sina konstruktionslösningar och detaljer är något av ett nytänkande. Välisolerade skjutdörrar och skjutfönster.

För bruk i vinterträdgårdar eller i husets yttervägg som passage till terrass eller trädgård. Kullagrade hjul gör att dörrar och fönster löper tyst och smidigt. Skjut- och vikdörrar skapar ett ljust och flexibelt hem med stora glasytor.


Vi skräddarsyr dem efter dina önskemål för att de ska passa. Ett laminerat glas skyddar inte bara mot personskador utan ökar även inbrottsskyddet tack vare att en plastfolie är ingjuten i glaset vilket förhindrar att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg