tisdag 21 november 2017

Stenfirma stockholm

Nero Africa Flammad Borstad. Skicka in offertförfrågan genom att fylla i vårt formulär. Lapital erbjuder bänkskivor, marmorskivor, andra typer av stenskivor och natursten i Stockholm. Brett utbud av stenmaterial för alla ändamål. Vi har den kompetens som behövs för att utföra stenarbeten och förverkliga dina projekt i natursten.


Kontakta oss så hjälper vi dig med just ditt projekt.

Behöver ni tips och råd kan ni ladda hem anvisningar och information om skötsel och underhåll. Stenbolaget har fyra butiker i Stockholm. Vi är en stenfirma belägen söder om Stockholm , med ett stort sortiment av natursten som granit, marmor och kalksten, men även kvartskomposit och keramik.


Stenfirma - sten, stenarbeten, bänkskivor, fönsterbänkar, golvplattor, granit, kalksten, köksbänkar, marksten, marmor, natursten - företag, adresser, telefonnummer. Våra produkter Oavsett om du vill köpa lagerhållen sten eller specialmåttad sten har vi kunskapen och resurserna. I vår e-butik kan du som företag enkelt och.


Samtliga våra naturstenar finns i skivmaterial och golvmaterial som du kan se i vårt showroom i Stockholm. Marmorskivor i Stockholm – Anpassade för dig. Vår affärsidé är att sälja bänkskivor i sten och övriga material till kök, fönster, badrum och andra.

Hos Allt i Sten hittar du sten med bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande.


Ett traditionsrikt och skickligt. Läs och skriv rekommendationer om Stenfirma Lapital AB i Järfälla. Vi erbjuder bänkskivor av sten och andra material, i genomgående hög kvalitet till bra priser. Våra showrooms i Stockholm och Malmö har öppet under vanliga kontorstider - men också efter överenskommelse.


Våra telefontider är mer generösa. Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för sten stenhuggerier i Stockholm. Här kan du titta på våra produkter och få all den information om våra produkter samt se vad som finns i lager. Välkommen till vår e-butik!


Vi finns i Järfälla, ca mil från Stockholm. Se karta och vägbeskrivning. Rekommendationer om stenfirmor stockholm.


Läs om Stenfirma Valter Eklund AB, Stenfirma V. Mattssons Smide är din smed i Stockholm med mekanisk verkstad. Vi kan erbjuda flera tjänster så som byggnadssmide, plåtbearbetning och svetsning. Stenfirma Lapital KB tillverkar och säljer bänkskivor i sten och andra material till badrum, kök, fönster och andra ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg