tisdag 21 november 2017

Fasadskivor minerit

Men vi är så mycket mer än bara produkter. När du väljer våra fasadskivor får du inte bara ett. Den ruttnar och möglar inte och angrips inte heller av gnagare eller hackspett.


Fasadskivan kan också specialbeställas i. Cembrit Heavy Duty (fd. Minerit Fasad).

När någon pratar om ” minerit ” idag kan de ibland mena fibercementskivor i största allmänhet. STENI erbjuder marknadens mest flexibla fasadsystem med fasadskivor och hörnlösningar i en mängd olika format. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. Etex Nordic består av fyra divisioner. Har någon tips om någon fasadskiva man kan använda istället för träpanelen som börjar bli dålig?


Många av grannarna har stora eternitskivor,. Kostnaden för att isolera betalar sig.

Egenskaper - Beständig mot stötar och nötning - Beständig mot uv-strålning och. Premiumprodukt av styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme. Isoleringen placeras bakom ventilerad fasad. Med Stofix tegelfasadsystem kan du konstruera en äkta tegelfasad med säkert, beprövat tegel.


Fasaden motstår både sommarens regn och vinterns frost. Steni Colour är diffusionstäta fasadskivor av glasfiberarmerad polymerkomposit med en slät yta av elektronhärdad färgad akryl, utan lösningsmedel. Among Minerit fibre-cement boards are: Minerit HD facade boards, interior Minerit LW boards. Trött på att underhålla fasaden?


Idag finns det flera alternativ för villaägare som vill slippa att skrubba och måla. Vad sägs till exempel om en. Fibercementskiva Multi Force från Fredricsons är en cementbunden byggskiva och är därför stark, fuktbeständig och mögelresistent. Att blanda in stenskivor, typ minerit i fasader på ett villabygge i utsatt miljö. Någon som har erfarenhet av priser?


Fördelar, nackdelar med detta? De många olika varianterna av fasadskivor tillverkade i fibercement gör att materialet passar de flesta hustyper, både lite äldre som nyare.

Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Snygga och moderna fasader med känsla för kvalitet. Komplett leverantör av framtidens fasadmaterial med ett egenutvecklat och patenterat fasadsystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg