fredag 10 november 2017

Myggnät metervara

Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Kvalitet direkt från tillverkaren!


Myggnät från kända varumärken! Här finns insektsnätet med meter per förpackning. Sätt som draperi eller gardin, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.


Mjukt och smidigt myggnät i riktigt bra kvalitet. Passar till myggfönster, draperi och mycket mer. Vårt myggnät är mjukt och följsamt. Använd kardborre, häftpistol eller sy fast det på önskad plats!


Stäng ute flugor, myggor och andra insekter! Med våra myggnät blir det mycket billigt och enkelt att fixa till det där hemma, myggnätet passar till altan, fönster, sommarstugan, dörrar, drapperier. Vet någon var jag kan köpa myggnät på metervara.


För tältbyggen och liknande. Duger alltså inte med myggnätet av den typen man sätter i fönstren. Behöver du ett stort och framför allt långt myggnät ? Större utbu bättre priser.


Leta i flera butiker samtidigt. Ett myggnät av vit finmaskig polyester för både utom- och inomhusbruk. Stort urval av myggnät till Osannolika priser. Ett rektangulärt stycke insektsnät, metervara. Att skapa en helt unik textillösning och ge ditt hem mer av dig enkelt!


Se bara till att välja ut några av dina. Här hittar du Klädtyger, Hemtextil, Gardiner, praktiska Tillbehör och Färdigsydda produkter! Insektsnät för fönster och dörrar!


Köp på rulle eller som metervara i butik och online på granngården. Någon som vet var man köper myggnät på metervara ? Textilhandeln verkar inte veta. Alltid snabba leveranser och myggnäten är gjorda av 1 slitstarkt polyester som även.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg