onsdag 22 november 2017

Laminerat tyg

Stort utbud av fina tyger. Husqvarna Tyger och Symaskiner. Vaxduk, laminerat tunnt bomulls- tyg av Kaffe Fasset. Mycket tunn och smidig, blank i ytan. Grundfärgen är gul, mycket snygg!


Regnkappan jag sydde till lilla M. Jag använde det laminerade tyget från Amy Butler och fodrade den med vanligt bomullstyg. Igår strilade regnet ner och det var. Vi laminerar alla våra tyger som används till skärmar och möbler, fördelen med ett laminerat tyg är att det är mer slitstarkt samt hjälper till att skapa.


Här hittar du Klädtyger, Hemtextil, Gardiner, praktiska Tillbehör och Färdigsydda produkter! Tyger hos Skapamer Snabba leveranser - Köp nu! Pocketblöjan har ett yttre ytskikt av PUL- laminerat tyg , oftast polyester men ibland bomull. Insidan kan vara antingen i natur- eller i syntetmaterial.


Elastan- Är en fiber som används i tyger för att förbättra elasticiten och stretchen. Membranet skyddas av ett foder på insidan och är laminerat på. Jag är en kulturarvsvårdare och är ständigt på jakt efter nya föremål att forska om.


Största intresseområde är tyg ! Fast halv dyna till Sting, i varmpressat skum, laminerat med tyg Comfort från Gabriel. Tunnelband natur 25mm elastisk. Laminerat glas kan vara uppbyggt av två eller fler lager av glas med en plastfilm emellan.


Laminatstål består av olika skikt av legeringar av stål. Dessutom syateljé för dig som vill ha exempelvis skräddarsydda dynor. Ytterbyxan består oftast av ull eller PUL- laminerat tyg. I vissa modeller sitter innerblöjan och blöjbyxan ihop. Här kan du läsa mer om tygblöjor.


Färg: svartSvart lite tunnare konstläder med en pålimmad polyeterväv på baksidan. Dessa tyger har originaltygernas mönster som förebild. Håller hög kvalitet och slitstyrka. Bredden är 140- 155cm, pris är per lö.


PU- laminerat tyg i samma härliga färger som POOPS! Försedd med ”stringstoppers” på bägge. Vid avtagbar klädsel: laminerat tyg : Stoppning rygg: Lådstrukturerade och fyllda med en blandning av fjäder och polyuretanskum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg