fredag 24 november 2017

Antika dörrhandtag

Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Hos oss på Barahandtag hittar du handtag i antik och retro stil samt mycket annat som kan lyfta ditt hem och din bostad till en ny nivå. Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten.


Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt. Här hittar ni dörrhandtag i mässing, krom, antika och oxiderade. Vi säljer även långskyltar till våra. Dörrhandtag både för inner och ytterdörr.


Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Robust handtag i antik stil för utomhusbruk.


Cylinderring och skruvar medföljer. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Köp dörrhandtag på Byggmax. Hitta lägsta priset på Kökshandtag.


Snabb leverans, oslagbara priser! Oval knopp retro antik stil antikfärgad mörk silver tenn färgad shabby chic lantlig stil. På K-rauta hittar du dörrhandtag med smidig hemleverans.


Vi erbjuder högkvalitativa dörrhandtag och dörrtrycken från bland annat Assa och Habo. Våra handtag passar till både nytt och gammalt. Wind i antik mässing Helix i mässing,. Hos oss hittar du dörrhandtag eller dörrtrycken för både ytter- och innerdörrar, dörrstopp,. Vare sig du gillar ett modernt stilrent formspråk, rustikt antikt eller klassisk elegans har vi det du söker.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt dörrhandtag antik Byggmaterial och göra ett billigt. Ytterdörrhandtag med cylinderbehör.


Vre cylinderring samt Multiring 6-mm. Monteras med genomgående skruv MFör dörrtjocklek 40. Utförande i järn med antik design. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.


Har du svårt att hitta rätt skruvar till dina beslag? Till de flesta av våra beslag, dörrhandtag och krokar ingår rätt typ av skruv,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg