onsdag 8 november 2017

Köpa träflis

Vårt träflis är perfekt som täckning på marken och ger ett mjukt underlag på gångar och stigar. Visste du att du kan handla täckbark och träflis på storsäck? Det är praktiskt och ekonomiskt!


Flis från Hasselfors i mustiga bruna nyanser, vacker överallt i trädgården. Innehåller träflis från barrträd som är färgad med järnoxid som förekommer. Jag letar efter flis till marktäckning under buskar och träd. Var kan man man köpa det i Skåne. Eftersom det ska vara till.


Vi på Hallands Flis och Transport AB flisar och transporterar flis till både stora och små biobränslesanläggningar i Halland med omnejd. Köp högklassigt pinnflis från VIDA! Jag har haft en tanke att såsmåningom köpa en flistuggare men vill gärna göra en övervägning först. Köpa träflis och täckbark och bli av med ogräs Träflis och täckbark har en viktig funktion. De håller ogräs borta från dina rabatter och runt dina.


Sättgrus Används till plattsättning av terrasser och gångar. Ett riktigt underlag av sättgrus är mycket viktigt för att stenarna ska ligga jämt och stabilt. Köp täckbark på helpall med hemleverans! Vi har även furubark, pinjebark och flis på säck.


Beställ enkelt online på granngården. Det ska finnas färgat träflis eller iallafall behandlat med något som man kan ha i rabatten. Av de ordinarie produkterna vi tillverkar framställs också flis, spån och bark som biprodukter i vårt sågverk.


Vår kompostkvarn används mest för att okynnesflisa. För att få större mängder flis till gångar behöver jag köpa. Senast köpte jag kubikmeter. Intresset är störst hos dem som äger egen skog, men det finns också andra som köper flis.


Träflis framställs genom flisning av trä i trumhuggar eller. Då ingår inga transporter av fliset. Så vare sig du vill köpa biobränsle eller tjäna pengar på returträ, träflis , GROT,. Vi har lång erfarenhet av att köpa , producera och sälja biobränsle.


Välkommen till Nordanå grusterminal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg