tisdag 28 november 2017

Radiatorer gammal stil

Upptäck trender från trend guide. Bli inspirerad på Zalando. Sveriges största utbud på Zalando. Vi har gratis frakt och retur. Köp senaste trenderna på Zalando. Gratis leverans och retur.


Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare. Radiatorer i gammal stil , eller med modern twist. Välj själv färg och ytbehandling. Termostater i hundratals varianter för alla smaker.


Kundanpassad tillverkning. Tips på gammaldags element för dig som vill bevara den ursprungliga karaktären i en gammal fastighet eller vill. Inuti radiatorn förhindrar lasersvetsningen.


Moderna radiatorer i gammal stil. De gamla elementen som ibland för ”järnrevben”, har idag byts ut i många hus. Nu har det kommit en ny serie som heter Delta. Dagens moderna radiatorer är rena skönheterna.


Alla bostäder behöver ett väl fungerande uppvärmningssystem. Man vill att det skall vara. Det finns också företag som specialiserat sig på att tillverka nya element i gammal stil. Läs expertens råd för att vårda gamla radiatorer och enkla tips.


Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör! Vägghängd vattenburen radiator i äldre stil. Delta heter Purmos nya radiatorserie med radiatorer som ser ut som förr, men som är tillverkade med den senaste tekniken.


Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna. Paros en raffinerad elegans som subtilt förstärker inredningens stil och. LVIs elektriska dekorativa radiatorer utstrålar inte bara en naturlig värme som känns. Inomhus råder samma äkta känsla.


De 1kvadratmeterna rymmer sex rum och kök, som alla värms upp av blytunga och högst synliga radiatorer i gammal stil. Vattenburna radiatorer är världens bäst kända och mest använda värmelösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg