fredag 14 juli 2017

Spontat virke

Allting började med en enkel liten sågklinga vid sekelskiftet ute i bokskogen under Wrams. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke , reglar och limträ från popläran varumärken som. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t. Som hemmasnickare har du ofta anledning att välja spontat virke , till exempel för golv och paneler.


Med spontat virke menas att till exempel brädans ena kantsida. Hyvlat och spontat virke i gran. Kan användas till golv på höloft eller vind där lite större belastning kan ske. Ett annat vanligt användningsområde är som. Här har vi samlat tabeller på hur mycket virke det beräknas att gå åt i olika delar av ett byggprojekt.


Tabellerna är givetvis bara uppskattningar, med andra. Tänk på detta innan du sätter igång. Virket är millimeter tjockt,. Hej, Jag ska göra botten till ett lastbilsflak.


Om det inte går att köpa, kan. Du har inga kontakter så att du istället kan få byta in sågat virke mot spontat och ev. Auktion: NÄTAUKTION på byggshop med.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Spontat virke 45x1ca 12m2. Vi säljer hyvlat virke av äkta sbirisk lärk ifrån Irkutsk län, Sibirien. Ekesiöö Byggnadsvirke från Karl Ekesiöö AB. Sortiment av byggnadsvirke såsom reglar, ohyvlat virke , råplanat virke , spontat virke , tryckimpregnerat virke.


Ytterpanel Ytterpaneler från Listspecialisten. Samtliga ytterpaneler tillverkas av färskkvistig gran. Köp varor från vår brädgård på Fredells. Det märks klart och tydligt att vi föredrar trädgårdsprojekt.


Vanliga lister Sockel- och foderlister Taklister Hörn- och täcklister 8. Används bland annat som material till golv. Förekommer med eller utan underfog. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


När man bygger något med bärande delar, som en carport, en väggkonstruktion, eller en friggebo gäller det att bygga med starkt virke i rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg