fredag 7 juli 2017

Nordik klinker

Plattorna är tåliga och frostsäkra och kan. Nordik finns i stavmosaik, 5x 15x1 30x3 30x6 60x60. Nordik är en tålig klinkerserie med inspiration av öländsk kalksten. Med klassiska färgtoner som svart, brun, grå och vit.


Inspirationen fann den italienska tillverkaren på.

För ett par veckor sedan avgjordes tävlingen Årets Kock. Vinnare blev Thomas Sjögren som jobbar på Swedish Taste. Till finalen ville man ha ett fint underlägg.


NORDIC - inspirerad av den nordiska kulturen, med färger som i en mjuk smekning glädjer det mest kräsna ögat. En serie som enkelt hittar sin plats, oavsett var. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


I vårt stora utbud hittar du något för dig när du ska köpa klinker. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Nordik serien - en serie som är perfekt för dig som letar efter ett klassiskt och tidlöst klinkers. Stora 60xplattor fraktfritt! Köp slittåligt klinker i 60xformat enkelt online.


Beställ varuprov kostnadsfritt med snabba leveranser hem till dig. Dessa tåliga plattor har slät yta med mönster av fossiler och kan sättas på golv och vägg, inne och ute. Nordic Slate är en strukturerad granitkeramik som ger ett intryck av äkta sten som påminner som skiffer. Klinker med inspiration hämtad från Öländsk kalksten.


Hos Golvpoolen hittar du ett brett sortiment utav kvalitativt kakel och klinker till bra priser. Snabba leveranser och fri frakt! Jämför priser och läs recensioner på Kakel och Klinkers. Nordic IVF finns i Göteborg, Malmö och Stockholm.


Vi har ett brett sortiment av kakel och klinker utvalt för skandinaviska hem. Du hittar kakel och klinker för hela hemmet hos oss. Välkommen till NTC – Nordic Tile Cutters. Vi tillhandahåller formatsågning och förädling av kakel och klinker åt nordiska återförsäljare, arkitekter och.


Bläddra igenom våra kakelserier och låt dig inspireras. Har du ett specialönskemål?

Hämta inspiration och kunskap hos oss. Lhådös Kakel i Enköping säljer kakel och klinkers över hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg