fredag 7 juli 2017

Herdins golvlut

Behandlingen ger golvet en ljusare ton och förstärker den genuina träkänslan. Lasyren är luktfri och snabbtorkande. Den är enkel att stryka på. Ett effektivt golvlut för obehandlade trägolv av gran eller furu. Bromsar också så kallad gulning.


Golvlut används på obehandlade trägolv av gran och furu. HITTA BUTIK Här hittar du information om var du kan köpa våra produkter. Herdins golvlut från Herdins Färgverk AB. Lut för obehandlade trägolv av gran eller furu. Ger golvet en ljus ton och bromsar sk gulning.


Panduro använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra tjänster antar vi att du. Ger en behaglig yta med mycket träkänsla. Läs mer Golvsåpa Naturell.


Färghandelskompaniet ingår i den världsomspännande Akzo Nobel-koncernen. Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetpartner inom området färg, vägg. Välj butik för lagerstatus.


Slipa därefter lätt med vit fiberduk för att. I sovrummet har jag lagt nytt lågprisfurugolv från Bauhaus som. Råvara från skogarna i Bergslagen. Att såpskura trätrall, altangolv är ett alternativ till att olja det samma.


Såpskurning ger en mjuk och lite varm yta. Det finns andra ytbehandlingar att välja än olja och lack om du har ett golv av massivt trä. Här får du en steg-för-steg-beskrivning. Handla där proffsen handlar!


Välkommen till din lokala bygghandel i Hedemora. I vår anläggning i Hedemora finner du ett komplett byggsortiment med noggrant. AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner och det är vi stolta över.


Vi vill stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg