fredag 21 juli 2017

Dörrhandtag gammal stil

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. Här hittar du våra nyproducerade dörrhandtag i gammal stil.


Vi har ett brett sortiment med kompletta dörrhandtag både för innerdörr och ytterdörr i gammal (klassisk) stil fram till funkis i både mässing och förnicklat. Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Allt är tillverkat efter gamla, klassiska modeller som passar i äldre och nyare.


Sekelskifte och våra gammaldags dörrhandtag ! Trycke av förnicklad mässing. Ovalt dörrvred i engelsk stil , komplett med rosett. Beslag i gammal stil – expertens bästa tips. Kvalitet direkt från tillverkaren!


Dörrhandtag till bra priser online. Under den här rubriken hittar du handtag i klassisk stil. Det här är kompletta dörrhandtag , det vill säga dörrtrycken med tryckesrosett och nyckelskylt för. Billiga dörrhandtag till innerdörr och ytterdörr, tex.


Ovan kan man köpa billiga dörrhandtag och. På K-rauta hittar du dörrhandtag med smidig hemleverans. I vårt sortiment hittar du en mängd dörrhandtag som varierar i stil , form och färg.


Tillverkad i linoljebränt smide, av smeden Jussi. Längd på greppet, ca cm. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Shoppa bekvämt direkt från soffan.


Hitta ett stort utbud på ShopAlike! Hos oss hittar du rostfria handtag och dörrhandtag i mässing eller krom. Våra handtag passar till både nytt och gammalt. Tänk annars på att ett modernt lås ser annorlunda ut från ett gammalt och är lättare att hitta nya.


Nytt dörrhandtag i gammal dörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg