torsdag 20 juli 2017

Siroc element

En ökad medvetenhet om vår miljö och höga energipriser har gjort att mer och mer fokus lagts på energianvändning. Plastspik För sammanfogning av EPS-isolering med L- element samt sammanfogning av flera skikt EPS-isolering. Finns längderna 1mm och 2mm. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Produktinformation L- element används vid plan schaktbotten för bostads och industrigrunder. L- elementet har en kärna av EPS och är belagda med fiberarmerad betong.

Det dränerade skiktet av grus eller makadam läggs ut på. U- element har standardbredden 3mm, men det finns även andra bredder. Vanliga användningsområden är exempelvis träfasader och putsade cellplastfasader.


Sockelelement med rektangulärt tvärsnitt, avsett som kvarsittande form vid gjutning av betongplatta på mark eller som. Ofta tillsammans med golvvärme. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Kan fås med svängd front för byggnation av runda former och.


Används vid plan schaktbotten för bostads- och industrigrunder. Monteringsanvisning för platta på mark.

Jämför priser och läs recensioner på Isolering. Vi hjälper dig att hitta rätt jackon siroc u element Isolering och göra ett billigt. GARAGEELEMENT SIROC 4RAK.


Sammanfogning av element Fäst samman elementen med skarvplåt i ryggen. Bottenplattan på elementen sätts samman med spikbleck. Sundolitt I- element används till kantisolering av platta på mark och kan även användas vid tilläggsisolering av äldre socklar. Jackon levererar produkter till byggindustrin. Elementet monteras med glesform.


Thermomur och Siroc kanelement och grundelement är exempel på dessa. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Siroc L- element används till grunder med platta på mark.


Kärna av Jackopor EPS, belagda med en fiberarmerad betong. Gjorda för plan schaktbotten. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Svängd front för byggnation av runda former och burspråk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg