torsdag 13 juli 2017

Kabelskaltång

Välkommen till oss på Jula! Lättanvänd skaltång med avbitare. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Greppvänlig ”automatisk” skaltång. Tången som skalar kablar i ett nafs. Perfekt kabelskaltång för hemmafixare och proffs!


Som sagt, Stripax borde läggas till. Gärna en kombination av CC-och Weidmüllers Stripax, för då hade det alternativet passat perfekt för mig. Fyll i dina uppgifter nedan för att logga in.


Klarar kabeldimensioner på 25-mm². Beskrivning: En automatisk kabelskaltång från Sealey, gjord för tuffare tag! Tar allt mellan 2-6mm utan att skada trådarna. Automatisk inställning av kabeltyp och hur mycket som skalas av.


Både äger och har provat en hel del olika varianter, iaf de varianter som länkats hittills i tråden (både billiga och dyra varianter). Som alla andra började vi nu hålla oss. För att skala KNX-kabelns färgade ledare så bör man använda anpassat verktyg, till exempel kabelskaltång med anpassning för ledararea,. Omdömen från våra kunder Trustpilot.


Ungefär så jag gjort med men tycker det är lätt att man råkar skada kabeln. Hade varit trevligt med en bra tång som man kan lita på tack. Här hittar du maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att bygga, måla, meka, snickra och hugga.


Jag skulle gärna vilja få rekommenderat någon bra kabelskalare. Tröttnade på att bara använda en avbitartång så jag köpte någon billig. MEDLEMSNYHET - Nu utökar vi vårt sortiment av installationsmaterial! En nyhet är vår nya kvalitets skaltång från tyska Weidmuller. En smidig kabelskal tång av hög kvalitet från tyska Weidmuller.


Skaltång i tre olika storlekar. Skalar kabelarea - mmvilket justeras automatiskt. Smidda skaltänger i kolstål. Sladdavbitare från till 10mm. Kabelskaltång med pressfunktion.


Infattade runda och platta kabelskor för sladdar från till 2. Håller fast kabeln och skalar av isoleringen i ett handgrepp. Avisolering av flerledare, t. Graderad käft från 0-mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg