torsdag 13 juli 2017

Bft jerkspö

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Brett sortiment av Jerkspön från välkända varumärken till superlåga priser, gediget kunnande, suverän service och snabba leveranser. Ultra-Light IMCarbon Blank Construction.


BFT Buster Stiff är ett fulländat jerkbaitspö som galant klarar av beten upp till. BFT Piglet EVO II är ett nytt 2-delat jerkspö. BFT Roots Gär en ny spöserie för. BFT Buster Jerk Stiff -jerkspöet är ett av de första spön som utvecklats särskilt för skandinaviskt jerkfiske.


Det här legendariska spöet har varit populär. Jerkbait Moderate action rod for fishing gliders and jerkbaits. Super light and well balanced.


BFT ROOTS GThe next generation of the legendary rangle of. Köp ditt jerkspö online hos oss så är du ett steg närmare din drömfisk. BFT är en förkortning av Big Fish Tackle, som är ett svenskt bolag startat av Stefan Trumman Trumsteth. Mäsket ägs av CWC och levererar allt från spön.


BFT , Buster Jerk Stiff -150gr Jerkspö - postad i Jerkbait: Någon som har koll på om BFT , Buster Jerk Stiff -150gr Jerkspö är ett bra jerkspö ? Först ut är mitt BFT Bandit-spö. Det är 6″ och kör beten upp till 180gram enligt spöt. Sällan jag fiskar så tungt iof, men funkar fint till BusterJerk,. BFT Jerkspö Stiff -150g (läst att en del personer tycker det är för styvt) Föresten när på året är det bäst att jerka?


En tidlös klassiker med många gäddor på sitt samvete. Jerk fiske kom och blev riktigt stort inom sportfiske. Vilket jerkspö skall jag välja? Det beror på hur tunga beten du har och vad du brukar fiska.


Storlek OneSize Färg NoColor. BFT BFT BUSTER JERK STIFF -1GR. När du fiskar med ett jerkspö så används tekniken “jerka” för att locka till sig fisken. Gillar inte att drila gäddor så mycket på mitt jerkspö ( bft stiff 150gram).


Tagg: jerkspö Bygg ditt eget fiskesp. Utmärkt val som jerkspö för en ny jerkfiskare eller en gäddfiskare som söker ett förmånligt spö! Det är Westins bästa jerkspö och passar perfekt för dig som är på jakt efter ett proffsigt jerkspö med komponenter i. Laxspö framtaget för det tuffa fisket i våra stora älvar.


Vi säljer väldigt mycket jerkbaitspön från märken som exempelvis BFT , Abu Garcia och Westin men vi har även lite amerikanska spön från St.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg