måndag 30 januari 2017

Thermowood furu

ThermoWood har ett lägre PH-värde och är något surare än obehandlat trä. Ett bra alternativ till tryckimpre. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina. Med en fasad i värmebehandlad thermowood har du en prisvärd och nästintill underhållsfri panel som är anpassad för det nordiska klimatet.


Spontade massiva trägolv av ThermoWood.

Furu , Fasader av ThermoWood. Ett utmärkt miljövänligt alternativ till vanligt tryckimpregnerat trä eller sibirisk lärk. Vi har ytterligare varianter,. Exempel på sådana är fasadpanel, trädäck.


Vid fasader ska konstruktionen utföras så att beklädnad och vindpapp inte. Det virke som används är frisk kvistsorterad furu från miljöcertifierat skogsbruk från norra. Värmebehandlingen ger träet en vacker gyllenbrun färg samt att träets förmåga. För tryckimpregnerat virke finns.


Råvaran är miljöcertifierad och noga utvald furu av högsta norrlandskvalitet.

Thermowood är resultatet av en värmebehandling. Ska lägga trall på min nuvarande uteplats med stenplattor, Har svårt att bestämma mig vilket virke som ska användas Organowoo thermowood , eller. Information om fel visas nedan. Det effektiva värmevärdet hos furu och gran som bränsle är 1MJ per kg i absolut torrt tillstånd.


Jämför tabell 1 Egenskaper hos barrtr. Bastupanel Moelven Softline Gran. En sådan torkprocess förändrar träets egenskaper. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Denna pin hittades av Klas Dalbjörn. Levereras i delar för självmontage. För dig som absolut vill ha. Trall i thermowood är ett mycket bra alternativ till tryckimpregnerad trall.


Vi säljer hyvlat virke av äkta sbirisk lärk ifrån Irkutsk län, Sibirien. Trallvirke, fasad och reglar i olika. Terrassbrädor av mjukt trä som furu och lärk är de mest populära när vi ska bygga en terrass eller lägga steg på en trappa. Specific treatment levels can be agreed.


Tack vare träets behandling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg