söndag 22 januari 2017

Herdins lackbets

Vi har produkter för ytbehandling. Köp online hos Slöjd-detaljer! Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för. Lackbetsen finns i olika kulörer. Den har längre öppentid än våra traditionella betser och är.


Herdins Oljebets är en färdig betslösning som består av pigmenterad olja. Lacken bör ej användas på vita och ljusa kulörer, då färgtonen kan förändras. Men den är inte klar än, därför har du länkats till vår gamla sida där flera av våra produkter fortfarande ligger kvar. Ha tålamo det är lite stökigt nu.


Passar trärena eller tidigare be. Har en mycket god vidhäftningsförmåga, även på tidigare behandlade ytor. Herdins Äkta bets är transparent och framhäver träets naturliga ådring. Färgstyrkan kan ökas eller minskas efter önskemål,. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg.


Herdins lackbets Aqua är en vattenburen bets och lack i ett. Perfekt för att betsa om ex möbler. Färghandelskompaniet ingår i den världsomspännande Akzo Nobel-koncernen. Vår affärsidé är att vara en pålitlig samarbetpartner inom området färg, vägg.


För att öka slitstyrkan för exempelvis golv så. Svanenmärkt, ljusäkta lackbets. Ebenholtssvart Äkta bets, Herdins.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Med reservation för slutförsäljning och fel i prisangivelser. Denna webbplats använder cookies. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar.


Alla kulörer utom nr 7Vit, är inbördes blandbara. Betslack Aqua blank 5ml. Vattenbaserad hobbyfärg som ger en heltäckande, halvblank yta och fäster på de flesta material.


Välkommen till oss på Jula!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg