tisdag 10 januari 2017

Skruv till plåtreglar

Skruvar till tryckluftspistoler. Det finns ju skruv som är avsedd just för stålreglar. Att det kan kännas ostabilt beror nog på att du bara har skiva på ena sidan.


Byggmax AB lever upp till Trygg e-handels krav. E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud. RÄTT SKRUV TILL RÄTT JOBB. Montageskruv för sammanfogning av tunna plåtreglar. Lämplig vid montage där extremt låg bygghöjd på huvudet krävs.


Tryck in gummipluggen i hålet. Placera föremålet över pluggen och sätt in skruven 3. Delbetala i upp till månader. Drag i skruven till nivå med skivytan eller försänkt max mm.


Hos oss hittar du även annat byggmaterial som du kan behöva till ditt projekt, till exempel isolering, skruv och plugg, tak och virke. Vi har Gunnebos sortiment på spik, skruv , infästning, plugg, spikplåt, hålban vinkelbeslag, stolpskor, balkskor m. Välkommen till Grabber - din leverantör av skruv , trallskruv m. Till maskinen används skruv på band vilket gör att man hela tiden har en hand fri och slipper krångla med. Som funkar utmärkt att använda till trallskruv, gipsskruv och OSB skruv så länge de är bandade.


Avrundat till hel förpackning. Brukar du också dra i några extra skruvar för. Produkterna sträcker sig från små skruvar till. Montera trä- och plåtreglar för. Lämplig för infästning av gips i trä och plåtreglar i väggar, tak.


Klicka här för att komma till ytterligare ett beräkningsverktyg som hjälper dig att räkna ut materialåtgång för. Borrspets och gängor anpassade för förankring i stål upp till mm. Här får du koll på hur du reglar med plåtreglar.


Ska du till exempel lägga golv krävs en hårdare skruv på grund av golvskivans. Se till att skenorna sitter fast ordentligt då de ska. Sätt alltid första skruven i mitten av skivan och skruva sedan utåt kanterna med ett avstånd av.


Olika metoder för att sammanfoga plåtreglar provas. Skanska såg arbetsmiljöproblem i anknytning till arbete med stålreglar,. Och det kan bära mycket i förhållande till sin låga vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg