fredag 6 januari 2017

Bygg handel

Stort utbud av kvalitets produkter till oslagbara priser och snabb leverans. Sommarerbjudande på massa produkter från välkända varumärken. XL- BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Optimera är en bygghandel inriktad mot proffs med ett femtiotal byggvaruhus landet över.


Välkommen in och handla där proffsen handlar. Kompletta tak för alla typer av hus vid renovering, nybyggnad och tillbyggnad. NYHET Vår hemsida är säker ( SE HÄNGLÅSET ) För ett antal månader har vi Giltigt Certifikat Vår hemsida är säker. Köp från vårt stora utbud online. Vi lånar ut släpvagn gratis om du skulle behöva frakta mindre mängder material från vår bygghandel.


Plannja levererar tak, hängrännor och tillbehör. För större mängder eller om du inte har möjlighet att. På våra sex anläggningar hittar du ett komplett sortiment av byggmaterial och förnödenheter till dig som proffsbyggare. Här får du tips, råd och byggbeskrivningar som hjälper dig igång.


Du kan även se instruktionsfilmer om hur du genomför ditt byggprojekt. Så välkommen in till oss på Mobergs. Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum?


Vi är byggvaruhuset på nätet! Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Det kan vara allt från hammare och spik. Hos oss köper du dina byggvaror till bästa pris.


Exempel på leverantörer som vi. Vi erbjuder kvalitetsvaror från kända varumärken. Optimera Mellerud är en traditionell bygghandel där både proffs och konsumenter hittar alla byggvaror som behövs till byggprojektet.


Byggvaror till bästa pris. Vi finns mellan Halmstad och Båstad i Laholms kommun. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi på Ringstad bygghandel arbetar alltid för att göra dig nöjd. Förpackningslösningar, byggmaterial och logistik.


Det är våra tre huvudområden. För dig som jobbar inom bygghandeln kan EAB erbjuda ett brett sortiment av beprövade och mycket funktionella lagerprodukter anpassade för just dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg