måndag 23 januari 2017

Installera överspänningsskydd

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! För att bygga upp ett fullgott skydd. Fakta överspänningsskydd En överspänning,. Det skall dessutom vara enkelt att installera och inte i sig själv utgöra en fara för anläggningen.


Planerar att ta in offerter för installation av överspänningskydd mot åska men är osäker vad som egentligen behöver installeras. Installera överspänningsskydd. Nu är det säsong för åskväder vilket kan innebära att olyckan är framme hos dig.


Varje sommar drabbas Sverige av mellan. Nja, det vill jag inte riktigt hålla med om. Thunderstorm, är begreppet på väderfenomenet som innebär en massa saker som tex urladdningar. Det är inte dyrare eller mer komplicerat att installera överspänningsskydd än jordfelsbrytare, säger Micke Rockhammar.


Låt installera överspänningsskydd och jordfelsbrytare. Jordfelsbrytare slår av strömmen automatiskt vid en kortslutning mot jord och minskar risken. Genom att låta en ett auktoriserat elföretag installera överspänningsskydd kan du skydda dig mot de flesta åskskador.


Vad är överspänningsskydd ? Dalsjöfors EL är en elfirma som erbjuder all typ av elinstallation och service i Borås med omnjed men åtar oss även uppdrag över hela Sverige. I Sverige finns idag inga lagar om att installera överspänningsskydd , bara rekommendationer. När man installerar överspänningsskydd talar man i regel om olika.


Då kan det vara bra att ha installerat ett överspänningsskydd i elcentralen som skyddar bostadens elektronik, framförallt om man bor lite ensligt. Som tur är tillhör det inte vanligheterna att en villa drabbas av en direkt träff av blixten när åskan går. Tänk dig nu ett objekt som du vill skydda, en krets. Vid alla ställen där ledningar korsar denna krets vill du installera överspänningsskydd. Det går dock att skaffa ett tillräckligt bra och effektivt överspänningsskydd till.


Vill du skydda din solcellsanläggning från överspänning från åskväder är det bra att installera ett överspänningsskydd på DC sidan av växelriktaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg