fredag 27 januari 2017

Skärmtak i glas

Stort sortiment av entrétak till låga priser. Besök vår hemsida för mer information om våra entrétak och skärmtak ! Vår ambition är att ni ska glädje av er produkt i många år. Preconal kan erbjuda de flesta typer av skärmtak av glas.


Vi åtar oss såväl projektering som leverans och montage integrerade i våra partier eller monterade på.

Vi tillverkar entretak, glastak och skärmtak. Tillverkar även entretak efter kundens önskemål. Välj mellan 20st olika entretak i stål, rostfritt eller aluminium. Satin slipad rund bricka med ett centrumhål och två stycken skruvhål.


Centrumhålet är försänkt från baksidan. Ett glasskärmtak är praktiskt och förhöjer intrycket av byggnaden. Skärmtak placeras vanligtvis över entrédörrar och skyddar personer på väg in i byggnaden.


Ett tufft skärmtak i robust utförande.

Härdat, laminerat säkerhetsglas i valfritt utförande, med eller utan mönster eller färg, här i. Skärmtak av glas med rostfria glasbeslag med t ermiskt härdat säkerhetsglas (värmeförstärkt) Glasskärmtak. Vi måttanpassar ditt glastak efter dina önskemål. Entrétak i glas i alla storlekar. Störst utbud av entrétak i glas i Sverige. Söker du efter Entretak glas ? Nu , även lägre pris!


Laminerade säkerhetsglas med. Skärmtak i glas med beslag i rostfritt stål, som ger skydd utanför ytterdörren. Dela GSAB Glasmästeribranschens. Den tåliga polykarbonatplasten tål ner till -40. Skärmtak eller entrétak i glas och syrafast rostfritt stål ger din entré ett utmärkt skydd mot exempelvis regn.


Med sin attraktiva design ger det ett vackert. Köp Lägg till i önskelistan Jämför. Skärmtak av kanalplast med en undersida av formpressat akrylglas på aluminiumkonsol med integrerade vattenutkastare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg