onsdag 23 november 2016

Små timmerstugor

En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor. När du är lika nöjd med ditt nya hus som med vårt bemötande – då har vi nått vårt mål. På så sätt kan vi erbjuda gedigna timmerstugor till samma priser som lösvirkeshus. Sök här för att hitta rätt leverantör.


Handtillverkade husbyggen och maskintillverkade. Timmerstugor i Rättvik tillverkade av Ollas Timmerstugor AB. STK Loghomes har års erfarenhet av tillverkning av Nordic timmerhus, timmerstugor , småstugor och bastustugor. Kuusamo stockstugor och stockvillor tillverkas av rödskimrande timmer med täta fibrer från nordöstra. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden.


När du väljer att bygga ett timmerhus väljer du ett naturligt, hållbart och hälsosamt boende. På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i Sverige. Kolla på bilder, i bildgalleriet. Prisvärda högkvalitativa byggsatser som är lätta att montera. STUGORNA RUNT SJÖN bildar små.


Anna Clara berättar att familjen tillbringat många vinterveckor i Orsa Grönklitt där man bott i små mysiga timmerstugor. Vi har både små och stora timmerstugor. Hitta och spara idéer om Lantliga stugor på Pinterest. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer.


Ett timmerhus från oss är mer än bara ett hus. Det är ett hem – och en medveten investering i familjen, friheten i. Hos oss köper du moderna, trivsamma och välbyggda hus. Passar bra som fjällhus, kusthus eller skärgårdshus.


Det är det enda sättet att erbjuda 1 kvalitetsgaranti. Skuttunge gamla prästgård. Utgörs av en kringbyggd går bestående av sjubyggnader plus två strax. Ny sida är underuppbyggnad.


Välkommen till Vikingstugan AB, vi säljer timmerstugor och timmerhus i flera olika modeller. Välj en standardmodell eller låt oss konstruera en stuga anpassad. Det vanligaste boendet i Frostviken är stuga. Här finns det mängder av olika möjligheter, alltifrån stugby till små timmerstugor vid stranden.


Låt Bra Hus bygga ditt timmerhus. Vi erbjuder både färdiga modeller i byggsats och arkitektritade timmerhus efter dina öskemål till bra pris. Här hittar du våra modeller när du ska bygga ny villa. Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms.


Vi bygger även garage, fritidshus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg