tisdag 15 november 2016

Åskskydd eluttag

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal.


Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula.

Infällt jordat eluttag med inbyggd jordfelsbrytare. Lämplig för utomhusbruk (IP44). Utrustad med test- och återställningsknapp. Löser ut vid mA felström. Smart lösning vid känsliga apparater.


Exxact vägguttag med inbyggt överströmsskydd. Sammanlagt finns sju eluttag varav fyra är Green Power vilket innebär att strömmen slås av helt för produkter i standbyläge. Inne i stan kan det också räcka med ett enklare åskskydd i eluttaget från Clas Ohlson för att ta hand om mindre spänningsskillnader,.

Tillbehör: Jag köpte ett åskskydd , en såndär som man pluppar in i väggkontakten sen pluppar man in tex. Slippa bildstörningar från elnätet? Eluttagslist med eller utan nätfilter. El är farligt och ska hanteras med försiktighet.


Innan ditt barn har lärt sig elsäkerhet kan du förebygga olyckor genom att petskydda eluttag , undvika lösa. Energizer Grenkontakt med eluttag och USB-kontakter samt Bluetooth. Den typen av åskskydd som du sätter i eluttaget är den enda du kan installera på egen hand.


För jordfelsbrytare och mer avancerade skyd. Ju högre mast, desto större risk att träffas av blixten. En antenn placerad i masttopp fungerar som uppfångare. Om det är modem och liknande du vill skydda så vill du ha ett åskskydd som är anslutet både i ett garanterat skyddsjordat eluttag och i telejacket samtidigt,. Jämför och hitta det billigaste priset på eluttag.


En åskknall i eluttaget och datorn slutar att fungera. Men det finns ett enkelt sätt att skydda sina tekniska produkter från sommarens åskoväder. Installera och renovera add. Grenuttag med åskskydd , jordat, 5-vägs plus USB-uttag, APC, Schneider Electric.


Jordningsindikatorn visar att eluttaget är korrekt jordat.

Se upp med billiga åskskydd !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg