måndag 14 november 2016

Nexa lgdr 3500

Fjärrströmbrytare för utomhusbruk. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Clas Ohlson Komplettera ditt Nexa -system med mottagare för ut. Utformad för utombruk med självstängande skyddslock och mycket hållbar design.


Välkommen till Julas el och belysning! Placeras i valfritt vägguttag och ansluts sedan till den enhet som. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vi har sändarna och mottagarna till ditt smarta hem, fraktfritt!


Störst utbud av köksprodukter. För utomhusbelysning, motorvärmare etc. Komplett paket med mottagare för utomhusbruk samt behändig fjärrkontroll för exempelvis nyckelknippan.


Ingen fjärrkontroll medföljer. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser. Nedan kan du få en lista på vilka produkter som är kompatibla med varandra. Välj alla din produkter i listan nedan.


Om produkten inte finns i. Mottagaren placeras i valfritt vägguttag, anslut därefter den enhet som skall styras. System Nexa , Nexa Pro samt Nexa Gateway. Modellen är av självlärande kodprincip och kan ”lära” sig kod eller signal från valfri Nexa.


NEXA jobbar även på att ta fram inbyggnadsmottagare som går. Kopplade in julgransbelysningen idag med ovanståendre nexa plug. Blev lite fundersam när jag släckte belysningen och det fortsatte att lysa fast. Jag har batch och den har ett vitt plasthölje, inte som den nya snygga blå ) Det var den första self-learning mottagaren jag skaffade.


Har en sådan mottagare utan fjärr, hur ska jag göra för att koppla den mot min DUO? Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Så jag tänkte att Rörelsevakten ska ge en signal när någon är utanför och då ska utomhuslamporna.


Nexa orginal självlärande tömmer man genom att hålla learn knappen nere under ca 5-sekunder tills den blinkar fort sen släpper. Passa på att fynda redan idag! Styr din motorvärmare eller Julbelysning med Fjärrkontroll eller hemautomation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg