måndag 28 november 2016

Kylfläns aluminium

Check out this nice and tall 15x15x15mm Heat Sink! Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan. Oborrad kylfläns tillverkad i eloxerad aluminium.


Termisk resistans: °C W. Vårt företag är en framgångsrik tillverkare och leverantör. Välkommen för att köpa 150mm extruderat aluminium kylfläns profil hos oss. Vi tillhandahåller online shopping för kvalitet och slitstarkt aluminium produkt. Dags att tysta ner datorn ännu lite till och till det behöver jag aluminium , koppar och kylflänsar (modell större). TO-220- kylfläns tillverkad i aluminium.


Vi utför all typ av legobearbetning som svarvning, fräsning, gjutning, kallstukning, montering och även fräsning och svetsning. EndastUS$19 köp RXDZ aluminium kylfläns för trefas solid state relay SSR värmeavledning från DealExtreme med gratis frakt nu. W (stor kylfläns ) Även kompatibla med vissa versioner av Banana Pi,. AluminiuYta: Aluminium natur: Välj egenskaper och klicka på sök för att hitta andra produkter som matchar dina. Välkommen att köpa anpassade ledde ljus kylfläns aluminiumprofiler med oss.


EndastUS$9 köp aluminium flashminne värmeavlednings kylflänsar - blå (8st) från DealExtreme med gratis frakt nu. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Ledande distributör av radiostyrda bilar, båtar, flygplan, drönare och reservdelar.


Lågbyggande downlight med drivdon för infällning i normala tak med gips och glespanel. Kylaren använder sig av en kylfläns av aluminium , robusta kylkanaler med kopparbeläggning och en massiv nickelpläterad kylare för snabb värmeavledning. Kylfläns , skyddskåpa och ring i aluminium för.


Användningsområde: Allmänbelysning i bostäder och utrymmen med normal takhöjd i offentliga lokaler. Digitalt vattenskyddat högprestanda servo med kylfläns av aluminium från Sanwa. ERS-9är ett Digitalt HighVoltage servo som passar bra till bl a 1:och 1:bilar. Rumstermostat utan lokal drift inkl. Vissa kylflänsar av aluminium har haft problem med att de skakar sönder efter en tids körning.


Elektriska ledare med hög ledningsförmåga har låg. Elegant kylfläns i aluminium för extra stabilitet. Den extra kylflänsen använder högledande aluminium för att avleda värme från kretsuppsättningen,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg