måndag 7 november 2016

Forbo våtrumstapet

Kylskåp, frysskåp, ugnar m. Just nu kampanjpris hos Bygghemma. Golvkollektionen i Nordic Spirit, TermaStar, är gjord i ett nytt, helt solitt material som ger ett stabilt, genuint och harmoniskt intryck. Utforska våtrumskonceptet Nordic Spirit, där vi inspirerats av det nordiska ljuset och vår speciella inredningstradition. I vårt breda utbud av våtrumstapeter kan du välja mellan en rad olika utföranden och kända märken som Tarkett och Forbo. Stort urval av Forbo hos Golvshop.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Ett bra alternativ till ditt våtrum, badrum eller tvättstuga. Forbo är världsledande inom tillverkning av det mest miljövänliga golvet som finns, Linoleum. Läs mer om Forbo eller beställ golv här. Jämför priser och läs recensioner på Tapeter.


Som hyresgäst hos Förbo har du dygnet runt tillgång till Mina sidor, en portal för ditt boende. Vilka material passar i ditt badrum? Här är smarta materialval för våtrumstapet , våtrumsfärg och plastmatta. Snygga och tåliga golv från Forbo. Linoleumgolv som är mjuka och sköna att gå på samtidigt som dem är Svanenmärkta och tillverkade i naturmaterial.


Våra leverantörer erbjuder ett bra sortiment av godkända våtrumsmattor för badrum eller tvättstuga. Förbo erbjuder lägenheter och radhus i naturnära lägen i större eller mindre bostadsområden i de fyra kommunerna Härryda, Mölndal, Lerum och Kungälv. Vad kostar det att lägga in plastmatta eller våtrumstapet i badrummet? Vi går igenom kostnadsposterna, vad som styr priset och ger ett konkret exempel.


Vi lagerför både våtrumsvägg, våtrumsgolv och våtrumsbårder. Vi har även tätskiktsmattor till kakelsättning. Våtrumsmattor från Tarkett, Forbo och Gerflor.


Högkvalitativ våtrumsmatta och badrumsmatta med gratis hemleverans på 2-vardagar. Under augusti och september kommer Tapetrummet att ha öppet EN dag mindre vilket innebär öppet onsdag t. Viktigast av allt när det gäller golv i badrum och andra våtutrymmen är så klart att de är vattentäta och hygieniska. Och då är det plastgolv som gäller. En våtrumstapet är ett snyggt val i badrummet. Funderar du på att sätta våtrumstapet , eller våtrumsmatta för vägg eller golv som det egentligen heter, i stället för kakel?


Forbo Flooring: Aqualon Pacific Aquastar mm Eternal mm Forbo Nordstar mm (homogen) Forbo Sphera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg