torsdag 3 november 2016

Silikonlist fönster

Tätningslist till fönster och dörr samt borstlist och dammlist. Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM. Se gärna filmen som visar listens placering i olika typer av fönster. Genom otäta fönster smiter värmen ut och tjuvdraget in.


Här visar vi hur du använder tätningslist – och på så vis sparar pengar!

Vi har tätningslister för fönster och dörrar och andra ställen där en eventuell springa kan behöva en tätningslist. Detta är vår mest sålda produkt, silikonlist är den som hindrar att kyla tar sig in i huset och lägenheten. Man kan sätta den på två olika platser på fönstret. Jag behöver en massa silikonlist till mina fönster och undrar om nån har tips på nåt ställe där man kan handla till bra pris.


Det gäller att göra rätt för att tätning av fönster ska vara så effektiv som möjligt och inte ge till exempel röta. Här går vi igenom hur du ska göra när. Fönstertätningar AB – vi kan täta fönster !

Genom att täta era fönster får ni ett bättre inomhusklimat och ni slipper drag. Silikonlist Silikonlister. Vi lagerför en mängd olika tätningslister och tätningssnören för detta ändamål. T-lister i gummi säljs ofta för att täta fönster och som fenderlister på båtar och veteranbilar.


SIO-listen är den vanligaste typen av list för tätning av fönster. En tunn, smidig list som limmas eller. Täta era fönster och dörrar för att spara värmekostna undvika drag och dämpa ljud utifrån. LA silikonlister, sågspår från LA Leif Arvidsson AB. Vi utför arbetet eller säljer lämpliga lister.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt tätningslist fönster Byggmaterial och göra ett billigt. Silex silikonlist från LA Leif Arvidsson AB.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Vi erbjuder måttbeställda fönster. Den bästa lösningen för ditt hus.

Beställ hem vår utförliga katalog. Välj det fönster som passar dig. Ditt fönsterbyte ska vara enkelt.


När det byttes fönster i vår bostadsrättsförening vet jag att ett medel som heter Cidol (Sidol? Zidol?) rekommenderades. För tätning av fönster och dörrar med både mindre och större springor. För springor upp till mm -Extremt väderbeständig -Tål färg vid ommålning utan.


Exempelvis olika typer silikontätningslister för limning eller med självhäftning. Borstlister ger en bra tätning under dörrar eller vid skjutbara fönster. En borstlist, är en aluminium eller plastprofil med borstar.


Svart tätningslist typ Cordförstärkt silikonlist som limmas i sågspår, placerad i dörrbladets underfalsning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg