onsdag 9 november 2016

Hopfällbara bockar

Få ting kan underlätta så många arbetssituationer som ett par enkla bockar av trä. Vi vill att människor ska vilja fixa. Praktisk, hopfällbar arbetsbock av metall. Bocken är försedd med gummerad ovansida för att skydda och förhindra att virket glider. Stabil plattform av aluminium med hopfällbara ben.


Günzburger Arbetsplattform Hopfällbar. Låter två personer att arbeta smidigt. Enkla arbetsbockar och arbetsplattformar för daglig användning, bra stabilitet med plattform, arbetsbockarna är lätta att transportera, köp på Witre. Jag tycker köpta bockar funkar bra och dom brukar vara lätta, stabila och hopfällbara. Köp kanske några bättre nästa gång, Harald Nyborg brukar ha.


Vi erbjuder stegar och bockar från Zarges och Eurostar. Hos oss hittar du snygga bordsskivor och bordsben till riktigt bra priser. Välj bland många olika modeller eller skapa en helt egen kombination. Limma ihop så att du har två likadanna bockar.


Skruva fast två gångjärn mellan bockarna. Runda av den översta delens ytterkant med en hyvel. Har samma bockar även jag,.


Det hade varit trevligt med ett par smidiga hopfällbara bockar men å andra sidan kostar det inte många kronor att spika. Denna hopfällbara målarbock är… Mer information. Höjdjusterbar universalbock En praktisk bock med flera användningsområden.


Den andra varianten har fristående, ofta hopfällbara, bockar. Ett par sådana bockar (utan skiva) syns uppe till vänster på den undre bilden. Laggo stegteknik har ett brett sortiment av arbetsbockar, bockar , aluminiumbock, målarbock, gipsbock. Arbetsbockar finns både i stål och aluminium. Köp dina arbetsbockar direkt från Stegfabriken.


Fällbar arbetsbock i två delar. Sågbocksuppsättning med pulverbeläggning. Diaterior är främst för företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer.


Kraftig konstruktion av lackerad plåt med låsbara ben och glidskyddad arbetsyta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg