måndag 3 oktober 2016

Timmerhus till salu

På Objektvision kan du enkelt hitta kommersiella fastigheter till salu. Fastigheter till salu – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Vi har nu timmerstomme till salu från Blocket. Timmerhus , loghouse, trähus och fritidshus. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden.


Fritidshus till salu på Hemnet i Dalarnas län.

Modernt och stilrent timmerhus på Köarskär nära Högfjället och Lindvallen. Klicka på respektive bild för mer information. Röda Huset 1x meter Rejäl timmerstomme i mycket gott skick, två plan.


Nu finns ett charmigt fritidshus till salu i natursköna Björkäng! För dig som vill ha ett kontor på tomten. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer.


Larsson-Hus bygger och säljer timmerhus som är byggda med isolertimmer och värmetimmer. Besök vår webbplats för mer information om våra timmerhus !

Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Vi har samlat alla tillverkare Sök bland tusentals husmodeler. Att bygga timmerhus och timmerstugor kan göras på olika sätt. Ett äkta handbilat fulltimmerhus blir aldrig omodernt fast hantverket är flera hundra år gammalt!


I Kuusamo byggs ett daghem av timmer. Byggnadsprojektets huvudentreprenör. Låt Bra Hus bygga ditt timmerhus. Vi erbjuder både färdiga modeller i byggsats och arkitektritade timmerhus efter dina öskemål till bra pris.


AB Hustimmer levererar sågade och torkade hustimmerblock till byggnation av handtillverkade timmerhus. Mammuthus bygger individuellt designade timmerhus , trähus och fritidshus. Du kan få ditt hem inflyttningsklart eller som ett huspaket för själverksamma byggare. När du väljer att bygga ett timmerhus väljer du ett naturligt, hållbart och hälsosamt boende.


Vi på Wagenius Bygg bygger både handtimrade och maskintimrade timmerhus. Våra hus bygger vi i Härjedalen och i Jämtland med ett gediget hantverk. Välkommen till Ensillerestugan i Ånge!


I år har vi tillverkat timmerhus av svensk tradition med knutar av dalamodell. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Nybyggnation av ekologiska timmerhus. Uteslutande miljövänliga material, diffusionsöppen konstruktion, isolering med träfibrer ger friska ekohus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg