tisdag 25 oktober 2016

Skarvsladd med eurokontakt

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal.


Ojordad skarvsladd med europakontakt och petskyddat uttag. Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. En praktisk, platt skarvsladd för produkter med stickpropp av eurotyp, t ex bords- och golvarmaturer, elljusstakar och annan hemelektronik. Hög kvalité på våra skarvsladdar. Beställ kabel med snabb leverans och öppet köp i dagar.


Kraftig skarvsladd med jordat uttag. Kabel: SKX 2x(H03VVH2-F). En sådan skarvsladd kan du tillverka. Fast sladdställ med eurokontakt i ena änden och lös ände har ju gått att köpa i alla tider? Jordat grenuttag med överspänningsskydd.


Skydd mot åska och transienter, max. Laddstation för surfplatta eller mobil. Utrustad med st USB-portar samt ett 2V-uttag. Hitta och köp eurokontakt hos Kelkoo.


Jämför priser på eurokontakt och handla eurokontakt på nätet från bra webbutiker online. Användningsinformation Förlängningssladd med ojordade eurokontakter. Jag hade tidigare samma problem och löste det genom att köpa en bit sladd med eurokontakt och ett grenuttag med fyra. Mer info Ställ en fråga om produkten. Hoppa till innehållet Sök.


Grenuttag, 6-vägs med strömbrytare m Inomhusbruk. Skarvsladd , jordad m IPSvart Gummi. Grenuttag 3-vägs, jor petskyddat med m, H05VV-F 3G vit. Här hittar du ett brett urval av de viktigaste eltillbehören såsom skarvsladdar och grenuttag för såväl. Airam 1-vägs ojordad skarvsladd med eurokontakt m. Klarar kraftigare startströmmar och spänningspikar.


Kontakttypen används på apparater. Euro-stickpropp och skarvuttag hittar du hos Elbutik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg