måndag 3 oktober 2016

Decoupagelack glas

Alltid låga priser på Skapamer. Snabba leveranser - Fynda nu! Speciallack till servettdecoupage på glas och porslin. Kan användas både som lim och lack.


Vattenbaserat lack, som först läggs under motivet som lim och sedan ovanpå som lack och skyddande yta. Decoupagelack glas frost, för servetter.

Man använder i stort sett samma tillvägagångssätt men med olika sorters decoupagelack på olika materiel. Pensla alltid ett lager lack på ytan du ska klä. Rolla nu andra sidan av glaset och gör likadant. Här kan du köpa massa pyssel material online nu eller på Mixhuset i Hässleholm (Skåne). Härdas min i vanlig ugn på 1°C.


Om du vill dekorera porslin (eller glas ) med denna teknik är det alls ingen omöjligt. Här kommer en lite mer uppdaterad version på hur man gör decoupage, enkel grund. Med decoupagelack och servetter kan man klä in nästan vad som helst och enkelt och snabbt få nya färger och mönster på det.

Här har jag servetter med det. Jag vet att en del hellre limmar på servetten än på underlaget men jag föredrar detta sätt. Ljuskopparna kan dekoreras på många olika sätt! Måla med porslinspennor direkt på glaset.


Stansa eller klipp ut ett mönster som sätts på glaset. Mina flaskor blev till ljusstakar men man kan även ha dem. Man kan decoupera på tyg, porslin, glas , zink och plåt, sten, trä, spånkorgar och papper. Beroende på vad man vill dekorera använder man olika lack. Pensla decoupagepappret med decoupagelack för att få det att fästa.


Vi föreslår att du dekorerar våra fina träföremål och pappfigurer. Ett decoupagelack för glas och porslin i en 250ml plastflaska som härdar i grader. Detta decoupagelack handlar du NU online bland mycket annat pyssel eller på. Används på många olika underlag som t. Ta till exempel en träask, en kruka, en. På pysselcirkeln som jag är med i så har vi nu provat på en, för oss, ny teknik med krackelering på glastallrik.


Man lägger - på baksidan av tallriken - på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg