torsdag 27 oktober 2016

Textilsladd

Sätt lite färg på tillvaron! Ansluts ojordade textilsladd är perfekt för dig som gillar design och vill snygga till lamparmaturer och andra elektriska prylar i. Textilsladd svart takkontakt. Svart textilsladd med Esockel i plast. Rund enfärgad textilsladd av bomull RCOcean. Våra bomullskablar går i pastell och varma toner.


Tygkabeln använder du för att sätta. Gul textilsladd med jordkabel från Frinab Industri för din design. Passar bland annat för belysning i hemmet.


Mellanströmbrytare av bakelit för montering på kabel. Brun textilsladd - Tvinnad treledare för belysningsarmatur. Välkommen till Sekelskifte och våra lamptillbehör i gammaldags stil!


Alla typer av kabel, sladdar, belysning och tillbehör. Lamphållare med textilsladd - En lamphållare med kopp i metall ochsladd i textil. Upphänge med textilsladd till taklampa. Här hittar du tvinnad textilsladd , vävd textilsladd samt isolatorer. De treledade sladdarna är isolerade och inkluderar jordledning.


Billigt sladdställ meter. Låt fantasin flöda med denna lampsladd i textil som finns att köpa i metervara! Inklusive strömbrytare och upphängningsögla.


Finns som koppar, mässing svart och krom. Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Blocklampa tillverkad i gjutet, massivt glas med vit textilsladd.


Utmärkt Svensk Form, Design Plus Award. Leaf pendel tillverkad i björklaminat med grön textilsladd. Inspiration kan komma från de mest oväntade platser. För Marit Stigsdotter och Staffan Lind startade. Den finns både som rund och tvinna med en eller flera ledare.


Lamphänge för taklampa med textilsladd. Skärmring, vit strömbrytare och vit stickkontakt för vägg, upphägningsbygel medföljer. Elamphållare och textilklädd lampkabel med matchande takkåpa. Köp ojordad tyg- och textilkabel i fler än olika färger online på Elbutik.


Längd: m (går att korta). Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg