fredag 14 oktober 2016

Furugolv vitoljat

Nyinlagt furugolv slipat och vitoljat. Detta golv är inte behandlat med vitlut i grunden utan enbart vitolja. Ett lutat och vitoljat furugolv.


Om du vill ha ett blekt vitt furugolv är det att luta golvet som gäller. Bauhaus säljer billiga furugolv , grangolv, brädgolv och massiva trägolv tex. Furugolv finns som massivt, parkett eller.

Förr har jag alltid vitlaserat eller vitoljat golven. Den i mitten vill jag uppnå. Ett gediget furugolv kan hålla i generationer och behandlas så att det ser ut som du vill. Kvalitetsgolv från kända leverantörer av golv.


Stort sortiment och låga priser på trägolv. Köp ditt golv hos bygghemma. Det flesta undergolv är alltså brädgolv av gran, men även furugolv förekommer. Sveriges största bygghandel.


Grangolven har en lite vitare och ljusare ton än.

Denna pin hittades av Therese Dahlgren. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Hej Karin, jag har precis lagt in ett enstavig vitoljat furugolv i köket. Väldigt fint men oj så känsligt! Minsta lilla blir en fläck som är jättesvår att få.


Det svåraste med furugolv är inte att lägga utan att välja ytbehandling. Andreasson och hans kollegor har just lutat och vitoljat ett golv i en nybyggd. Ett genuint furugolv har en naturlig aura av skog över sig som få andra träslag kan förmedla.


Våra lutade och vitoljade golvtiljor bevarar denna. Vi ska renovera ett 20-talshus och tänker luta och olja furugolv likt det ni beskriver i Renoveringshjälpen. Vi har pratat med en hantverkare och han rekommenderar.


Rappgo tillhandahåller trägolv i alla dess slag och former såsom askgolv, björkgolv, bokgolv, ekgolv, parkettgolv, furugolv , grangolv, lärkgolv,. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Syftet med ytbehandling av golv är att få ett skyddande ytskikt på träet som underlättar rengöring. Ytskiktet ska helst tillåta träet att andas.


Hos oss kan du välja bland exempelvis furugolv och ekgolv av högsta kvalitet. Massiva Trägolv Baseco Classic Vitoljad Ek. Vill inte lacka och låta det bli mörktgult och fult igen.


Trägolv har hög mysfaktor, men för att det ska hålla sig snyggt länge behöver det renoveras då och då.

Här är en liten trägolvsguide. Du har precis slipat det gamla trägolvet, eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, vax,. Underhållsvitoljas direkt efter installation.


Massivt golvplank hyvlat av senvuxen norrländsk furu med måtten x 1mm. Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska trägolv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg