måndag 29 augusti 2016

Svenska spikmattan

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Ligger på den varje kväll i sängen när jag ska sova. Från första dagen har den gett resultat.


Om du fortsätter att använda våra tjänster. Denna matta är utvecklad av Susanna Lindelöw som många år led av värk och återkommande ryggskott. Svensktillverka efter indiskt koncept.


Totalt genom åren har det blivit nästan 1. Vill du ha den tuff, mjuk eller medium? Här är ett urval av marknadens spikmattor. En spikmatta är en matta fylld med små spikar som pekar uppåt.


CuraComp Akupressur DISC Classic. Spikmatta kan användas av alla. Jämför priser och läs recensioner på Välbefinnande. De flesta tänker att spikmattan har sitt ursprung från Asien.


Det har den även men från den ursprungliga modellen har flera olika modeller tagits fram. Den finns i tre olika varianter och spikhöjden är mm med trubbiga piggar. Du kan enkelt dämpa trycket utan att förlora effekten. Den enda spikmattan på marknaden med mjuka djupgående piggar. En riktig spikmatta som lindrar smärta och ger avslappning.


Ger smärtlindring, avslappning och hjälper dig att somna. Kan man verkligen bli pigg av piggar på en matta? Icakurirens testreporter har provat senaste flugan spikmattan.


Den svenska spikmattan från Cura Somp. COMBI (en hård och en mjuk del) för dig som vill kunna variera akupressureffekten. Somliga övergår senare till den ryska spikmattan , som upplevs som lite vassare. När man väl börjat använda spikmattan så kan man inte sluta. Vi har massor av spikmattor, hitta bästa spikmattan här!


För beställning utomlands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg