onsdag 17 augusti 2016

Balksko vinkel

Läs mer Balksko 45x97mm, GF 240. Hej, Jag har ett problem med infästning av delar av min bärlina. Välj rätt konsol eller balksko när du monterar din skruvpåle så blir resultatet lika bra som de var enkelt att montera. Vi vill att människor ska vilja fixa. Finns för horisontella och lodräta.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.

Här hittar du byggbeslag så som kilankare, spikningsplåt, vinkel och stolpsko från flera ansedda märken så som Grabber, Fischer och Prof. Ring för Offerter Vi Ger rejäla mängdrabbater. Vi har artiklar under Balksko. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Denna balksko är försedd med bulthål med diameter 9. Man kan göra fogar med en lutning på upp till 90° och vid sned anslutning kan vinkeln vara från 15.


Här hittar du tips om byggbeslag och goda råd om spikplåtar, vinkelbeslag och balkskor när du ska skarva trä med byggbeslag. Man kan även jacka ur takbjälken i samma vinkel som den lutar så den ligger rätt i balkskon.

JOMA - BALKSKO 90x1JOMA. Används vid anslutning av balkar i samma plan och vid anslutning mellan pelare och balk. Balkskon är försedd med både spik- och bulthål och kan monteras till. Balksko JH används vid anslutning av balkar i samma plan och vid anslutning mellan pelare och balk. Sätt samman och stabilisera vinklar på det sätt som du själv vill.


Med balkskor och vinkelbeslag blir ditt projekt enklare att genomföra och. Vinkelbeslag, rostfritt syrafast stål Användningsområde. Egner seg til sammenføyning av trebjelker i grader vinkel horisontalt.


Maks høyde på trevirket er anbefalt 148mm. Joma balkskor från Joma, AB. Balkskor av förzinkad stålplåt, för montering av balkar till trä, betong, lättbetong eller tegel.


PL är balkskor som är lättare men med bibehållen hållfasthet. Nedre sträckgränsvärde, fyk. För anslutning av balkar i samma plan.


Balksko BSN används till fogning av träbalkar i samma plan. Stål, Varmförzinkad FZV (HDG). För att fästa två ytor i vinkel , t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg