torsdag 18 augusti 2016

Grenuttag utan kabel

Nu , även lägre pris! Löst grenuttag för montering på sladd. Jordat grenuttag med extra lång kabel. IP44-klassat grenuttag utan kabel ! Detta utomhusgodkända 2-vägs grenuttag från Anslut är en mycket robust modell som tål hårda tag.


Uttaget har självstängande.

Vi pressar priserna och utmanar jättarna. Se vårt sortiment av grenuttag med kabel här. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Grenuttag med och utan brytare. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. GRENUTTAG 4-VÄGS VIT PETS.


Med kåpa av termoplast och stickpropp.

Letar du efter ett nytt grenuttag ? NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Beställ fraktfritt direkt online! Med självstängande lock och upphängningsuggla.


Godkänd för utomhusbruk IP44. Utan jor med stickpropp. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Handla utan konto Fri frakt över 9kr 1-dagars leveranstid. Ett grenuttag är en serie eluttag som är monterade i en och samma dosa.


Vissa grenuttag kommer med brytare och andra inte, vi har även grenuttag utan kabel för. Spara en massa pengar här! Kabelvindor med inbyggd grenuttag. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Här hittar du vårt breda utbud av grendosor och grenuttag.


Vi har flera olika längder och antal uttag. Ojordade och jordade, med och utan överspänningsskyd med och utan kabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg