måndag 29 augusti 2016

Kittlampa hyra

Sommaren kommer i år också! Har du tänkt renovera fönstren så gäller den gamla regeln: Bra verktyg gör halva jobbet. Vi hyr även ut olika typer av polermaskiner och mattvättar som hjälper dig att pigga upp.


Eventuella skador på hyrda verktyg såsom trasigt lysrör i kittlampa , skadade sladdar, bucklor. Jag hyrde en sådan på min lokala färgtema butik kostade bara hundringen för.

Tack alla om tipsen var man kan hyra kittlampa. Hyr en kittlampa eller speedheater. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning! Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett. Håller på med världens tråkigaste jobb, att kitta om år gamla fönster där kittet är stenhårt.


Hyreshuset i Sollentuna tänker ECO.

Kittlampa Solaris Pro Kl 3. Med hjälp av kittlampan avlägsnar du enkelt gammalt kitt på dina fönster. Ett enkelt och mycket skonsamt sätt att ta bort gammalt linoljekitt från fönster. Speciellt lämpad vid arbeten med. Sök efter nya eller begagnade saker.


Har en kompis som använt den och tyckte. Ska du måla om ditt hus och behöver en effektiv och säker metod för färgborttagning? Speedheater kan man hyra på t. Behöver du hyra en kittlampa , speedheater eller fönsterskydd? En kittlampa är dyr att köpa men den går att hyra relativt.


Ett billigare alternativ är att hyra en särskild kittlampa (finns bl a på Skansen), som värmer upp kittet och spräcker detta utan att glaset påverkas. Allt du behöver om du hellre gör jobbet själv! Använd värmelampa för att enkelt skrapa bort färg och kitt eller hyr en speciell kittlampa. Mässor, festivaler och konferenser. Kurser för yrkesverksamma.


I vilket av fallen så kan du hyra speedheater av mig. Av oss kan du dessutom hyra en kittlampa eller en speedheater ,.

ABC Färgekonomi är Sveriges mest välsorterade färgbutik med varor för renovering av lägenhet, hus, båt eller sommarbostad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg