onsdag 10 augusti 2016

Sejdel glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.


Ett populärt glas , som främst har kommit att förknippas med öl, är sejdeln. En sejdel är ett dryckeskärl av större modell, ofta gjord i kraftigare glas med. Vis tilgængelighed i butikkerne. Carlsberg, Guinness och andra kända dryckesmärken. Blanka glas som provsmakningsglas, IPA- glas , ölstövlar, sejdlar, veteölsglas etc.


Maximera upplevelsen av din öl genom att dricka den i en riktig ölsejdel. De här glasen är också perfekta att ge bort i present till dryckeskonnässören. Beer Classics Tasting Kit med glas 3kr.


Den kan vara med eller utan lock. Om sejdeln är tillverkad i trä. Hos oss hittar du alla olika sorters ölglas, stora som små, aleglas, IPA- glas.


Det är bara att välja och vraka – vilket eller vilka ölglas passar dig bäst? Här hittar du alla våra olika ölglas. Ett fint ölglas med Staropramens logga på. Frakt inom Sverige endast kr oavsett hur mycket du. Sejdel i så kallat Skansenglas.


Rejäl sejdel i glas som rymmer drygt liter. XXL beer glass rymmer liter för den som är väldigt sugen eller törstig. Här finner du glas för alla smaker.


Välj först bland våra ölglas och sedan tema, motiv och typsnitt till din personliga gravyr. En gigantisk (!) ölsejdel i glas som rymmer hela liter. Perfekt för dig som tycker drickat tar slut alldeles för fort. Spar dig väntande tid bakom ölkranen vid firandet av folkfesten, med ett gediget Oktoberfest ölglas som får plats med hela liter av bärs! Hos mörka öl vill man framhäva dryckens färg och bouquet, därför använder man ett glas med bred kupa.


Vanliga pintglas och halvpintglas - Nonicglas,. Glaset har en volym på ca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg