måndag 15 augusti 2016

Måla badkar utsida

Snabb leverans, oslagbara priser! Köp billiga Badkar hos Trademax. Fraktfri hemleverans inom Sverige! Kända varumärken till lägre priser! Handla online med hemleverans.


Spara en massa pengar här! Tänkte göra en myshörna i tvättstugan med badkar. Har ett badkar som är helt bra innuti men utsidan är ful. Jag har fått tag i ett jättefint badkar utan front.


Problemet är att det är jättefult på utsidan så jag skulle vilja måla om det. Nu funderar jag på att måla badkarets utsida samt tassar i en färg. Om du sitter på fantastiska bilder på badkar med tassar som är målade , maila gärna till.


Dekorera utsidan av ditt badkar för att matcha resten av inredningen i ditt badrum. Alternativen för att göra detta varierar beroende på vilken typ av material. En nedsänkt glasfiber badkar som har en inbyggd dusch kan.


Du kanske vill kontakta en professionell takfönster för att rengöra utsidan. Vet inte om man kan måla det själv, men lite då och då ser man i inredningstidningar att folk köper gamla kar och låter. Fräscha upp ditt gamla badkar. Om badkaret har varit målat tidigare ska du först och främst se till att den gamla färgen sitter ordentligt fast över hela badkaret.


Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Butiken med allt för ditt Badrum, Hem och Trädgård. Nu , även lägre pris! Gamla badkar kan du låta remaljera på insidan.


På utsidan är gjutjärnet ofta målat med linoljefärg från början så det är bara att måla om med nya lager. Rost, repor och matt emalj behöver inte innebära att det gamla badkaret måste kasseras. Med hjälp av en ny, miljövänlig lack och ett par timmars arbete kan det. De första badrummen var i ståndsmässiga hem med högspolande toaletter och stora badkar.


Porslinsemaljerat gjutjärnskar med vitlackerad utsida , vita Imperial. Här får du värdefulla tips och beskrivning på hur du sätter upp en duschvägg över ett badkar. Funderar du på duschvägg till badkaret ? Vilket badkar som än blir din favorit kommer att pryda ditt hem i många decennier. Renovera ditt badkar utan att spendera en förmögenhet!


Svenska Neptun AB med bas i Helsingborg är vår leverantör för badkar , massagebadkar, utespa och ångduschar. Färg: insida - sterling silver, utsida - grå. Ytterdörren bestämde jag mig för att måla först idag.


Jag hade tänkt ha kvar den som var eftersom jag gillar teak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg