måndag 8 augusti 2016

Plastkratta

Ska du kratta grusgången eller räfsa löv? Lövräfsa, gruskratta, höräfsa och gårdskratta – du hittar dem alla hos Jula. Här hittar du krattor och räfsor för din utomhusmiljö, så att du kan kratta löv i trädgården eller kratta grusgången.


Vi har dessutom krattor för både. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.


En plastkratta med många användningsområden, mönsterskyddad och tillverkad i miljövänlig polypropenplast. Monteras lätt på Träskaft x. Endast hos Horsemeup - Sveriges största ridsportbutik online! Vändbar: kratta och raka i ett. Plastkratta Keba från Bjärnum.


För ett enklare och smidigare trädgårdsarbete underlättar det att ha bra redskap såsom räfsor, krattor och spadar. Det finns räfsor i olika storlekar, modeller och prisklasser. Det som göms i snö kommer som bekant fram i tö.


Lackerat träskaft svarvat i svensk furu. Bäst i test – Räfsor – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Fiskars har ett brett sortiment av smarta lösningar för vardagen. Oavsett om du är förtjust i trädgårdsarbete eller vackra hushållsprodukter så har vi allt.


Leksaker Närproducerade leksaker som låter barnen leka och hjälpa till på samma gång. Så ett frö och skörda intresse och lekfullhet med hjälp av Nybys. Kratta varsamt ihop fjolårsgräset! Med en järnkratta river du upp för mycket av det nya gräsets grogrund.


Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC-fri. Färgerna varierar, slumpen avgör vilken färg som levereras! Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Novanex Fordon Industriteknik AB. Besök gärna vår butik på Kexagatan i Åseda.


Hittar du inte det du söker i webshopen? En kratta av rostfritt material, till exempel Fiskars plastkratta som visas på bilderna kan vara att rekommendera. Domenico använder en vibrerande plastkratta på långt skaft för att rassla runt i lövverket och på ett skonsamt sätt få ned oliverna som sitter i toppen till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg