måndag 10 november 2014

Utomhus nätverkskabel

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Upp till lägre pris hos oss!


Köp före kl 1 leverans nästa dag.

Vid nybyggnationer av lägenheter och hus drar man nätverkskabel och sätter uttag i flera rum. Vi erbjuder nätverkskablar för alla lösningar. Hej underbara forummedlemmar! Om jag vill dra en nätverkskabel meter utomhus , vad skall jag tänka på då? Svart nätverkskabel med helgjutna RJ45-kontakter.


Yttermantel i PE-plast gör kabeln UV-beständig och lämplig för utomhusbruk. Får ej dras långa sträckor. Denna nätverkskabel -kabel är speciellt konstruerad för utomhusbruk.

Kabeln är mycket tålig och har ett UV-resistent PE-uttag. Har precis köpt ett hus och behöver dra en nätverkskabel från mellan ett par rum på olika våningar. Det absolut enklaste vore att dra ut den genom ett fönster. När du skall ordna Internet till garaget eller gäststugan behöver du ofta dra kabel utomhus. Här får du goda råd kring kabeldragning utomhus , men också höra.


Hemelektronik och vardagsprylar för köket, badrummet, tvättstugan och kontoret. Nätverkskabel används för att ansluta enheter på ett nätverk, tex datorer, switchar och routers. Kablarna finns i olika versioner som klarar olika hastigheter.


Merparten av vår nätverkskabel är LSZH = Low Smoke Zero Halogen vilket gör den lämplig i offentliga miljöer. Perfekt vid inkoppling av IP-kameror utomhus. Prisvärda nätverkskablar med bra kvalitet. Olika längder och utformning. UTP Nätverkskabel CATUtomhus M. Finns hos onlinebutiken MaxGaming.


Denna UTP-kabel är speciellt framtagen för utomhusbruk. Den är extremt tålig och har en UV-beständig PE-mantel. Jag ska gräva ner en nätverkskabel ut till gäststugan som ligger cirka meter från huset.

Vad ska jag tänka på när det gäller: 1. Alla övervakningssystem är kompletta och färdiga att tas i bruk. Välj mellan WiFi eller nätverkskabel till era. Vardagsprylar för hemmet - välkommen till Jula!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg