torsdag 13 november 2014

Justerbar plint

Används när man önskar ett visst mått av avägning i grundkonstruktionen, där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas. Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. Plintar för olika tillfällen. S:t Eriks nyutvecklade plint med justerbar stolpsko är lämplig att hantera trycklaster vid t ex altan- och trädäckskonstruktioner.


Marknadens smartaste plintsystem med efterjusterbar stolphållare för snabb och enkel montering.

Finns i två olika höjder och med fem olika stolphållare. Jag är en rookie, ska bygga en riktigt mäktig altan från groventren och in i vinkeln. Friggebod på färdiga plintar med justerbara. Nu ger jag upp, hur funkar uniflex justerbar.


Beställ allt inom Underkonstruktion m. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt plint byggmaterial Byggmaterial och göra ett billigt. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon.

Beräkna hur mycket weber grovbetong du behöver för att gjuta en plint i ett rör. Skriv in höjden på röret samt diametern på. Välkommen till Stenbolaget!


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Monteringsanvisning justerbar hållare 1. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd. Betongplintar för olika typer av konstruktioner. Här får du en stor guide till stolpskor. Se till exempel hur stolpskor kan användas och vilka typer du har att välja bland.


Tillgänglig för avhämtning p. Justerbar stolpsko till betongplint. Stolpsko Uniflex L justerbar. Längd:mm Vikt per st: 5Bredd:mm Vikt per pall: Höjd: 2mm Antal per m2: Ant. När lämpar sig plint före platta på mark och. Det ser i alla fall ut som att höjden är justerbar och det vore väldigt intressant för oss då vi bygger en.


Komplettera med tums stolpsko ell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg