tisdag 25 november 2014

Aluminium plattjärn

Platta håret på ett skonsamt men effektivt sätt. Plattstång i aluminium levereras vanligtvis i längder om meter. Aluminiumstänger i automatlegering är normalt ca meter. Alutrades sortiment av plattstång är. Stålshoppen tillhandahåller stål, järn, balk, plåt, rostfritt, aluminium och metaller till Örebro län med omnejd.


Vi säljer till både privatpersoner.

Vi på Bromma Stål har ett stort sortiment av olika dimensioner av plattjärn. Vi kapar till önskad längd! Välkommen in för mer info! Tråd och linor för åskledar­system och potentialutjämning olika materiel tillgängliga i olika dimensioner Uppfångare upp till 8m höjd.


Om våra logistiklösningar. Din partner inom stål och metaller. Vårt breda sortiment gör det. It is a silvery-white, soft, nonmagnetic and ductile metal in the boron group.

Metaller till verkstadsindustrin. Vi tillhandahåller stänger, profiler. Fördelarna med aluminiumets låga vikt i relation till hållfastheten gör det.


Företag mot faktura dagar och privatpersoner mot. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Vi lagerför vi 2ton aluminiumstång - kvadratstång, plattstång och rundstång i ett stort antal legeringar och dimensioner.


Skulle behöva en rostfri plåt 1. I naturen finns aluminium endast kemiskt bundet till andra grundämnen. Skarv och förstärkningsplåt med hål för bult. Används vid förstärkning av balk- och takkonstruktioner. Plattjärn – plattjärn , aluminium , armeringsjärn. Endast för mjukt stål, koppar samt aluminium.


Kapacitet mjukt stål: 20x20x2. Spröjs på fönstren kan ge ett hus en helt ny karaktär. Spröjsade fönster gör att de ser avdelade ut i mindre små glasrutor.


Minimoppskaft aluminium Nilfisk Visa varianter. Handdisk Yes Original Visa varianter.

Var köper ni aluminium till era projekt ifrån? Vi arbetar i stål, rostfritt och aluminium samt har ett eget stållager med tillhörande webbshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg