onsdag 12 november 2014

Spraymåla dörrar

Kvalitet direkt från tillverkaren! Nu , även lägre pris! Har en dörr som jag sprutat för ett par år sen. Ytfinshen blev jättebra, slätt och fint, men.


Sprutmålning av dörrar , garderobsluckor samt köksinredning. Vi erbjuder nymålning – ommålning av köksluckor, garderobsluckor,. Börja med att stryka listerna på dörrar med inlistade fält, s k fyllningar.


Stryk ut färgen längs med listen och avsluta med korta penseldrag tvärs över den. Köp dörr , skjutglaspartier och fönster av hög kvalitet till lågt pris hos Doorly. Vi levererar hem till dig direkt från fabrik. Tack för ett utomordentligt arbete med lackering av dörrar , garderobs och köksluckor.


När jag fick din mail om dina tjänster jag var lite skeptiskt. Genom att sprutmåla dina möbler blir färgen jämn och felfri. Drömmer du om att ge hemmet ett ansiktslyft är det snabbt fixat med spraymålning.


Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler, dörrar samt utför industrilackering. Sätt färg på ditt kök enkelt, prisvärt och med fantastiskt resultat! I snart år har Skåpservice renoverat köksluckor till tusentals kunder.


Omlackering av köksluckor , möbler, måla dörrar , nya köksluckor, inget projekt är för svårt för oss. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Välkommen till Göteborgs Köks och Möbelmåleri!


Vi utför alla typer av sprutlackeringar, exempelvis lackering av köksluckor, möbler och dörrar. Vi använder hållbara vattenbaserade färger vid lackering. Utomhus - Måla tidigare målade dörrar. Denna bruksanvisning gäller vid målning av tidigare målade ytterdörrar. Ytterdörrar kräver en slitstark färg med bra.


Få din dörr att smälta in eller sticka ut med hjälp av färg. Under våren och sommaren är det hög tid för att måla om utomhus. Sortimentet rymmer även dörrar med randdekor och andra mönster. I vårt stora utbud kan alltid hitta det som passar ditt hem. Renoverar du hemma eller på kontoret och inte själv vill måla dörrar och lister kan du lämna in dem till oss för en professionell lackering.


Professionell service med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg