tisdag 11 november 2014

Kabelskalare

Stort urval av skaltänger. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Visar produkter inom kategorin Tänger, kabelskalare. Automatisk kabelskalare som gör det enkelt att avlägsna höljet, även på de allra minsta kablarna.


Klarar kabeldimensioner på 25-mm².

Vill du lätt och enkelt kunna byta ut valsar och knivar vid behov? Har då och då funderat på hur en kabalskalare skulle kunna se ut. Jag tänker inte då på någon slags tång att skala änden innan lödning eller liknande. Både äger och har provat en hel del olika varianter, iaf de varianter som länkats hittills i tråden (både billiga och dyra varianter).


Ett lättanvänt och mycket kvalitativt multiverktyg som har utrustats med nåltång, kabelskalare , sågbla knivbla sax, små och medelstora spårmejslar. Mycket prisvärda och dagars ångerrätt, köp idag! Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat.


Kabel med orginalkvalitet.

Köp kabelskalartänger hos Würth. Automatisk skaltång som skalar samt kapar kablar 2-mm och även kan användas för pressning av kabelskor. Välkommen till oss på Jula! Beställ idag, leverans imorgon! Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan.


Det finns flera olika typer av skaltänger, där en av. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Pålitlig funktionalitet Schysta priser Namnkunnig tillverkare En kabelskalningsmaskin från expondo hjälper dig att avisolera! Hitta och köp kabelskalare hos Kelkoo.


Jämför priser på kabelskalare och handla kabelskalare på nätet från bra webbutiker online. Yato kabelskalare , 8-mm hos vidaXL. Skalar enkelt kablar mellan 13-mm² utan att skada ledarna. En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Knipex ErgoStrip är en smidig kabelskalare i fickformat.


Ergostrip fungerar till att skala av bland annat rundkablar, fuktsäkra kablar, datakablar och koaxialkablar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg