tisdag 11 november 2014

Trall 22x95

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Jämför priser och läs recensioner på Virke. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Impregnerat trallvirke med fyra hyvlade sidor och runda hörn, NTR AB, G4- för bl.


Tryckimpregnerad trallbräda impregnerad i klass NTR AB. Används bland annat som golv på altaner och balkonger. Letar du efter tryckimpregnerat virke till ditt byggjobb?


Vi på K-rauta erbjuder bland annat trall , byggtimmer, regel och sparrar i olika storlekar från populära. Impregnerad trall som främst används för att bygga golv till uteplatser och andra konstruktioner utomhus. Den är hyvlad på samtliga sidor och. All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark. CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga.


Ansök om konto i våra butiker Läs mer om hur du ansöker om konto för ditt företag i våra butiker som ligger i Tulli. Trall 22×används till att bygga altangolv. Den impregnerade trallen är hyvlad på fyra sidor, och har mjukt rundande kanter. När du ska skruva trall , tänk på. Hos oss hittar du allt inom bygg under ett och samma tak.


Och det vi inte har i hyllorna. Virket finns som trall - och konstruktionsvirke samt fasadpanel med ett brett sortiment av profiler. Villaägare, arkitekter, byggare och kommuner,.


Här hittar du tips och information om trall. Trallväljaren Räkna på trallprojektet. Vår trall Se vårt utbud av trall här.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Råvaran till trallen kommer från erkänt bra furudistrikt i norra Sverige. Vi är kända för vår trall , vill du vara säker på att få kvalité till rätt pris.


Går man endast på löpmeterpriset verkar dimensionen 22xmm vara mycket billigare. Men, ju tunnare tralldäck du väljer,. XL TRALL : Denna trallkvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg