måndag 17 november 2014

Funkis beslag

Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Förr fanns det gott om tillverkare av beslag ,. På Byggfabriken har vi en stor samling s. Detta är en riktig klassiker obs.

Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Gångjärn Lås och låskistor Reservdelar-Fjädrar-lås. Alltid fraktfritt och snabb leverans. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet.


Vi har kökshandtag och köksknoppar för alla smaker. Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Filtrera bland fler än 4olika handtag.

Handtagen finns i flera olika material och kommer från ledande leverantörer av beslag i Europa. Att antika handtag och beslag har ökat något kopiöst i popularitet de senaste åren. Funkis och antikt går lite hand i hand då det var två olika stilar. Skapa ett tidlöst och stilsäkert uttryck med detaljer som förenar form och funktion i alla lägen. Specialbeslag AB Norra deltavägen 3. Du hittar gott om funkis -detaljer i. Dörrtrycke Funkis från Gysinge Centrum för Byggnadsvård AB.


Beslagsserie i fönicklad mässing med handtag av bakelit. Jag håller på att måla fönsterkarmar m. Ni som bott i liknande eller äldre känner igen de beslag som. Våra köksmoduler har sitt ursprung i den svenska traditionen av kökstillverkning.


Allt material och de flesta av våra beslag görs fortfarande i. Det är så viktigt att man har ett trivsamt hem. Man har olika uppfattningar om ett trivsamt hem, den kan vara minimalistisk eller fullt med detaljer. Hej Cecilia, Vitt måste man säga är funkis , köken var ofta vita med en snedställd skjutdörrslucka på överskåpet.


Skjutdörrs beslag - Funkis -bakelit. Gammalt funkis dörrhandtag i mässing T.

Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg