tisdag 2 oktober 2018

Skorstensplattform

Använd vårt kalkylprogram för att skapa färdiga offerter av dina takskyddsprodukter direkt på vår hemsida. Plattformen är inställbar för olika taklutningar och skorstenshöjder. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med.


Allt från enkla produkter till specialanpassade. Komplett plattform som kan justeras i önskad höjd beroende på takets lutning.

Jag håller på och gör pannrum av ett gammalt hus på gården. Jag ska strax mura upp skorstenen lite högre och sedan göra nån slags plattform på. Behöver du utrusta din skorsten för sotaren? Vi har precis rätt produkt för dig. Branschstandard för taksäkerhet - minska risken för fallolyckor vid takarbete genom rätt takstegar, gångbryggor och fästanordningar för fallskydd på tak.


Få Norsk krona valutor, nyheter och fakta. Du kan även få Norge krona-tjänster som billiga pengaöverföringar, ett NOK-dataflöde och mycket mer. Skånska Byggvaror, uterum, förvaring, dörrar, fönster, golv, spabad och annat som bygger ditt drömhem online eller i någon av våra butiker.

Om du har en hög skorsten monteras en skorstensplattform på skorstenen för att sotaren enkelt ska kunna komma åt skorstenen. En viktig del i hela vårt arbete är att vårt miljöavtryck ska vara så litet som möjligt och därigenom bidra till en hållbar miljö för kommande. Taksäkerhetsanordningar är de fastmonterade glidskyd vägg- och takstegar, gångbryggor, räcken, snörasskydd och infästningsanordningar som monteras på tak.


Fällbar skorstensplattform. TJ Säkra Tak är yrkesmän inriktade på ditt taks säkerhet, vi har många års erfarenhet av taksäkerhet och takarbeten. Monteringsanvisning för fällbar skorstensplattform.


Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Säkerheten på ditt tak är viktig! Om På, mellan och bortom raderna. För att nå en djupare förståelse av det man läser behöver texten bearbetas. Detta görs med fördel tillsammans.


Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken. Taksteg för alla typer av profilerade plåttak. Weland skorstensplattform levereras komplett med brygga och stödben.


Till skorstensplattformarna. Pulverlackerad vit plåtkonsol. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring.

Vi erbjuder hjälp med att välja lösningar till taksäkerhet samt montering av takskyddsprodukter: takbryggor, takstege och glidskydd. Profildurk 7x 3mm, Visa mer info Visa. Om plattformen (i uppfällt läge) ligger mer än meter. Sök efter nya eller begagnade saker.


Skorstensplattform Rättvik. Gångbryggor och takfallstegar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg