måndag 8 oktober 2018

Tvåkomponentsfärg betonggolv

När man ska måla sitt betonggolv är det viktigt att underlaget är helt rent,. Man kan alltså säga att det är en tvåkomponentsfärg. Vill du ha ett slitstarkt golv?


Det är stryktåligt och lättstädat – och lämpar sig både för kök, verkstad och vardagsrum. Måla golvet med en behandlande och skyddande färg som förlänger dess livslängd. Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav.


Det går inte att avsevärt förbättra ett från början dåligt betonggolv , men en ändamålsenlig behandling gör golvet dammfritt,. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även utomhus på exempelvis balkongen. Ett målat betonggolv står bättre emot fläckar och slitage än ett obehandlat. Vid val av färgsystem kan du välja mellan tvåkomponentsfärg eller.


Betongfärg för bästa hållbarhet. Här hittar du bra tips om epoxifärg och vad du bör tänka på när du ska välja och måla med härdande 2-komponentsfärg på garagegolv, trägolv eller båten. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett.


Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två. Behandla ditt golv, vi har ett sortiment av både en- och tvåkomponentiga produkter. Våra produkter och system passa alla olika typer av golvmålning och ytbeläggning.


Ett obehandlat betonggolv måste vara helt torrt på ytan och ha härdat i minst en månad innan målning. Välj färg och kulör Det finns flera. TECHNICAL DATASHEET 2-COMPONENT Product description Biltema Floorpaint is a water-soluble Applications Biltema Floorpaint is used for painting and sealing new and. Härdningstiden varierar väldigt mycket mellan olika typer av färg och dessutom med temperaturen. Jag målade ett källargolv med tvåkomponentsfärg en.


Och det är lätt att själv utföra behandlingen. DRYLOK EVattenburen enkomponent Epoxigolvfärg använder sig av en avancerad epoxiteknologi för bättre skydd och hållbarhet på. NM Golv Super är en vattendispergerad epoxifärg som är avsedd för att användas på ytor som belastas även under våta och svåra.


En entrétrappa i betong, sten eller trä? Här får du bra tips om entrétrappor utomhus i betong, sten och trä när du ska välja yttertrappa till ditt hus. Köpte en färgskrapa på Fredells idag, men den är.


När man går över ett betonggolv kan det vara bra att leta efter sprickor och om man hittar några så. Handla Teknofloor 2K på Färgtorget. Teknofllor 3K en mycket hård och tålig färg som rekommenderas för betonggolv och väggar i fuktiga utrymmen. Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat. Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal.


Lösningen är en ytskiktsbeläggning med halkskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg