måndag 22 oktober 2018

Läderbeslag

Stort urval av läderhandtag för kök, ba dressingroom, garderob från Stilbeslag. Vi tillverkar av remläder, sidläder och lindat läder. Därför har vi plockat in ett sortiment med läderbeslag ,. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Inlägg om läderbeslag skrivna av alexochcarin. Så här blev det med skåpet när beslagen kom på. Det var supersnabb leverans från Stilbeslag. Dekorativ dörrknopp som passar exempelvis till skåpluckor.


Jättefina läderbeslag med koppar! Lätt att få en uppfattning om det man söker. Läderbeslag på mörkgrå kökslucka. Ramlucka P- kan beställas utan färg för att handmålas på plats. Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler.


Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Knoppar till byrå, dörrknoppar för garderober, porslinsknoppar och mässingsknoppar. Ge hemmet nytt liv med Stilbeslags urval av köksknoppar och lådknoppar. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Alltid fraktfritt och snabb leverans. Välj bland över 4handtag. Handla direkt från vår hemsida. Exklusiva produkter med stil!


Vårt sortiment består av ett brett urval av både funktionella beslag och dekorativa beslag. Vår konsumentbutik i Stockholm City har. Presentlådor i trä med logotyp. Köp nya handtag hos Beslagsbutiken. Våra handtag är av hög kvalitet och riktigt prisvärda.


Fräscha upp den gamla soffan eller skräddarsy den perfekta köksluckan med läderbeslag ,. Få en genuin känsla i ert fritidshus med äkta hårdvaxade furugolv och köksbänkar, läderbeslag på luckor och lådor samt vitmålad råspont på väggarna. Köket till vänster är inte bara snyggt, det gör väsen av sig också. Det har vackra läderbeslag fästa med en mässingknapp.


Eftersom min dator blev snodd för ett tag sedan så har jag även blivit av med en massa bilder, bland annat några av dom som visar hur man gör läderhandtagen som. Vi är två systrar med ett brinnande intresse för dansk inredning och design som håller till på västkusten. Här samlar vi det som vi tycker är. Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Förnya kök och badrum med små medel.


Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg